Filozofia dhe Metodologjia e Futbollit Belgjik. 

Anderlecht "Historia e Rastit"


Kursi ONLINE i disponueshëm në platformën e internetit, 

për azhurnimin pa lënë shtëpi dhe më lirë.


Metodologjia dhe Filozofia e futbollit belg. Anderlecht "Historia e Rastit" 

Sekretet e filozofisë dhe metodologjisë së futbollit belg: Si futbolli i "Djajve të Kuq" ka evoluar dhe ka qenë i suksesshëm dhe zhvillimi i sektorëve të rinisë. Strategjitë e suksesshme të RSC Anderlecht. Gjenerimi i fenomeneve, i bërë rreptësisht në Belgjikë, i përkushtuar rreptësisht krijimit dhe stërvitjes së futbollistit të ardhshëm. Një realitet plot talent, një atmosferë magjike që ka tërhequr vëmendjen e instruktorëve, trajnerëve, trajnerëve dhe më në fund operatorëve të tregut. 


 Për çfarë është ky kurs? 

 Njihni karakteristikat kryesore të filozofisë dhe menaxhimit të sektorit të të rinjve në Anderlecht dhe të Federatës Belge. Për të thelluar konceptin e përmirësimit dhe krijimit të levave të futbollit. 


 Kush është për: 

Trajnerë, drejtorë sporti, vëzhgues dhe skautues të talenteve.


Dita dhe orët e mësimeve që i zgjidhni ato sipas nevojave tuaja.

Mësime: 3 video

Kohëzgjatja: gjithsej 1 orë 35 minuta 
Materiale mësimore: do të merrni dy skedarë me një raport strukturor të metodës në fjalë.
Si ta kërkoni atë: pasi të paguani tarifën, do të merrni lidhjet dhe skedarët e lidhur me email.

Tarifa e regjistrimit: 

 Regjistrimi bëhet duke thirrur z. Serxhio Mezi në +39 342 811 7502. 

 Konsiderohet e përfunduar pas pranimit të pagesës.


GJYKATA INSHT IN GJUHA ITALIANE

Organizata rezervon të drejtën për bëni ndryshime në këtë program që për arsye teknike, për
nevojat për punë të personelit ose të natyrave të ndryshme duhet të jenë të dobishme, pa ndryshuar programin 
e trajnimit.